Kanonskolen – Socialpædagogisk opholdssted

Foredrag og workshop Resiliens i arbejdslivet (Karakterstyrker). En fantastisk oplevelse med dine søde kollegaer. Det er en fornøjelse at arbejde med et pædagogisk personale som er åbne, nysgerrig og forandringsparate.

Resilies begrebet blev præsenteret og foldet for skolens medarbejdere og ledelse. Vi identificerede det pædagogiske personale og ledelses karakterstyrker og arbejder med strategier, som kunne bruges dagligt til at skrue op og ned for karakterstyrkerne. I denne workshop fokuserer vi at skabe en indsigt i det pædagogiske personale og ledelses egne karakterstyrker og hvordan disse mobiliseres i svære valgsituationer. Det pædagogiske personale og ledelsen arbejdede med strategier, der vil støtte op om at kunne ”skrue” mere op/ned for sine og teamet karakterstyrker i deres arbejdsliv. Det pædagogiske personale og ledelsen afviklede en VIA karakterstyrketest inden afvikling af foredraget og workshoppen og resultatet af karakterstyrketesten blev præsenteret ved foredraget og workshoppen. Under workshoppen arbejdede det pædagogiske personale og ledelsen med, hvorledes man kunne udvikle karakterstyrkerne for skolens unge udsatte.

Det pædagogiske personale og ledelsen fortæller om deres oplevelser af dagens foredrag og workshop:

“Jeg synes det er meget interessant, at man bevidst kan skrue op/ned for karakterstyrker”
“Det var meget interessant at se blive præsenteret for resultatet af karakterstyrketesten og se diversiteten i lærergruppen”.
“Var overrasket over, hvordan de fælles karakterstyrker spiller med vores værdisæt på skolen”
“Det var en øjenåbner at se oplever, hvordan vores forskellige karakterstyrker spiller ind i vores relationer til hinanden som kollegaer”
“Jeg har lyst til a forsøge at arbejde med karakterstyrke kortene i forhold til vores unge udsatte og se om de kan bruge dem til noget”
“Fandt det interessant at analysere og reflektere over egne karakterstyrker og se dem i forhold til personalet og arbejdet med de unge”

Send us mail

4 + 0 = ?

© Copyright Robusthed-MLC | E-mail: indrestyrke@robusthed-mlc.dk | Tlf.: (+45) 26 20 05 27

Resiliens Træneruddannelsen 2023 på Comwell Roskilde

X